Agenda

09abril2016

Oli amb licopé

Xerrada a càrrec de Maria Martín, biòloga i màster en biotecnologia.

Descobreix els beneficis anti-envelliment i estimuladors de la funció sexual.

El Licopè és un pigment d'origen natrual que dóna el color vermell o ataronjat a algunes fruites i verdures, com per exemple el tomàquet, que és un dels aliments més rics en aquesta substància.
A més a més de donar color, el licopè representa un dels més potents antioxidants coneguts de la natura, amb propietats molt beneficioses:

· Efecte anti-envelliment
· Reducció del nivell de colesterol
· Enfortiment del sistema immunitari
· Prevenció davant malalties degeneratives
· Millora la qualitat de l'esperma
· Prevé les malalties cardiovasculars
· Redueix el risc de patologies canceroses

Quan mengem tomàquet fresc, només podem assimilar una petita quantitat de licopè (tot just l'1%). No obstant això, quan aquest es troba diluït en un medi greixós com l'oli d'oliva verge, pot assimilar-se quasi en la seva totalitat.