Sigues pagès per un dia!
Immersió al món de l'oli
Comença el dia de pagès amb un esmorzar de brasa per agafar forces, i ens fiquem mans a la collita! De la mà d’un pagès de la Granadella aprendrem a collir olives de la manera més tradicional: pentinant les oliveres. Continuarem amb la visita al Centre de la Cultura de l’Oli, on tastarem diferents olis de la manera més professional, mentre els més menuts experimenten amb l’oli a la cuina. Al mateix centre, podrem gaudir d’un dinar gastronòmic de la cuina de l’oli acompanyat de vi de la DO Costers del Segre.
Després de dinar, seguim fent de pagesos i ens aproximem al molí del poble a descarregar les olives que hem collit, per pesar-les i observar tot el procés d’elaboració de l’oli. Acabarem amb una visita guiada al molí antic de la Granadella, avui convertit en el Museu de l’Oli de Catalunya.
L’activitat només es realitzara amb un minim de 10 i un màxim de 20 adults.